En spårsändare hjälper dig hålla koll på utrustningen

En spårsändare hjälper dig hålla koll på utrustningen

Oroar du dig någonsin för vad som kan hända med din värdefulla utrustning om den försvinner, stjäls eller skadas? Om så är fallet är en spårsändare den perfekta lösningen. Vi kommer här berätta för dig hur du kan använda en av dessa enheter för att hålla koll på din värdefulla utrustning. Genom att göra detta kan du säkerställa att den inte kommer på villovägar.

Det finns mindre sofistikerade GPS-spårare är gjorda för att enkelt kunna fästas på vilken utrustning som helst, t.ex. cyklar eller kajaker. Dessa uppfyller dock inte det behov och de krav som professionella användare har. För att kunna spåra containers, dumpers, A-bockar och liknande behöver du därför en mer avancerad och robust spårsändare.

Själva GPS-enheten är förhållandevis liten och diskret samt kan fästas på utrustningen. Den kommer sedan att sända kontinuerliga signaler och ge sina latitud- och longitudkoordinater med jämna mellanrum.

Exempel på utrustning som du kan spåra med en spårsändare

Du kan bland annat spåra följande slags utrustning med hjälp av en spårsändare:

  • Containers
  • A-bockar
  • Dumpers
  • Bygelflak
  • Växelflak

När du spårar utrustningen kan du snabbt och enkelt ta reda på den för närvarande befinner. Det innebär att du snabbt kan återfå utrustningen om något skulle hända med den.

Ett enkelt val för företag med värdefull utrustning

Vill du kunna hålla ständig koll på var din utrustning befinner sig? Det finns förvisso flera olika produkter av detta slag på marknaden. Men om ditt företag har värdefull utrustning som du vill kunna spåra på ett pålitligt sätt står ett alternativ ut från de övriga.

WorkMirrors spårsändare är den perfekta lösningen för företag som behöver spåra sina enheter. Det är en liten enhet som kan fästas på flera olika slags föremål. Den sänder sedan ut sin position var 24:e timme när den är inaktiv, eller oftare om den är i rörelse. Du kan se exakt var varje enhet befinner sig på en karta och filtrera vilka enheter du ser så att du bara får den information du behöver. Dessutom håller tillverkaren koll på batterinivån för varje enhet så att du vet när de behöver bytas ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *