Ring bilbärgare i Stockholm

Ring bilbärgare i Stockholm

Det finns många olika anledningar till att du kan behöva ringa en bilbärgare. I bästa fall är det ett punkterat däck som du saknar utrustning till för att fixa. I västa fall är det något som tar lång tid att fixa, och då kan det vara bra att ha en bärgare man litar på. De flesta firmorna i Stockholm har omfattande öppettider och erbjuder många olika typer av tjänster inom området vägassistans.

Hjälp när vägen inte blir som du tänkt

För att undvika att din bil går sönder är det viktigt att underhålla och serva bilen med jämna mellanrum. Om olyckan trots allt skulle vara framme så kan du alltid ringa efter bilbärgning. I Stockholm finns många olika firmor som kan hjälpa dig att bärga din bil. Det finns många anledningar att ringa en bilbärgare. Kanske har du fått punktering eller kört i diket? Slut på bensin kan hända den bäste. Problem med motor eller tekniska fel är också vanliga anledningar till att ringa en bilbärgare. Om du har du varit med i en kollision kommer din bil troligtvis att behöva bärgas från platsen.

Vad, när hur?

Många bärgare erbjuder sina tjänster i hela storstockholmsområdet och vissa är öppna 24 timmar om dygnet. Utbudet av tjänster är stort, förutom själva bärgningen så kan du också få hjälp med annan typ av vägassistans som till exempel däckbyte, låsöppning, starthjälp och jourreparationer. Om bilen inte startar med starthjälp så hjälper en bilbärgare dig till närmsta verkstad. Förutom bärgning av bilar så erbjuder även många bilbärgare i Stockholm bärgning av tunga fordon, bärgning av MC eller transporter av båtar och andra maskiner.

Vad kostar det?

Priserna för bilbärgning i Stockholm varierar. Du kan räkna med att få betala strax över tusenlappen om din bil ska bärgas en sträcka kortare än ett par mil. För starthjälp av motorn är kostnaden inte lika hög, där handlar det om en summa på kanske tusen kronor. Kostnader för annan typ av service varierar, men ett exempel är ett byte av batteri som kan kosta ett tusen, men utan det nya batteriet. Hör av dig till en bilbärgare i Stockholm för att få mer information om priser.

Profilbild
Senaste inläggen av Olaus Isaksson (se alla)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *