Köra Ferrari – en fantastisk upplevelse

Köra Ferrari – en fantastisk upplevelse

Köra Ferrari - en fantastisk upplevelse

Att få susa fram i en supersportbil är nog något många människor drömmer om. Tänk dig en motor som vrålar, en extrem acceleration  som du bara kan drömma om och en läcker design i en av världens snabbaste bilar! Att få trycka ned pedalen i en sportbil med över 600 hästkrafter är en känsla du sent kommer att glömma. Att få uppleva detta innebär inte att du behöver vara rik och vara tvungen att köpa en Ferrari själv, utan det finns många olika företag som erbjuder dessa upplevelser för en rimlig summa. Kör Ferrari och boka här.

Företagen erbjuder denna upplevelse på flera olika platser i Sverige och ofta får du också välja att köpa antingen tid, till exempel 15-60 minuter, eller en sträcka på till exempel 15 kilometer. Tillvägagångssättet kan skilja sig åt mellan de olika arrangörerna men börjar oftast med att du, eller någon annan som du väljer att köpa till, möts av en professionella instruktör.

Du får sedan givetvis en ordentlig genomgång av körteknik, vart reglagen sitter med mera för att du ska känna dig trygg med bilen när du far iväg. Instruktören kommer också finnas med i bilen, vilket gör att du får körtips av en van förare för att du ska kunna nyttja tiden så väl som möjligt. Hos en del arrangörer kör du på en speciell bana medan hos andra kör du på allmän väg.

Att ge bort en upplevelse i presentkort

Om du själv av någon anledning inte vill eller kan köra Ferrari, så har du givetvis möjligheten att köpa upplevelsen till någon annan i form av presentkort. Att ge bort en upplevelse i presentkort i form av att personen får köra en Ferrari är både en roligt present att ge men också givetvis att få. Att ge bort denna typ av upplevelse i presentkort är något som många bara skulle drömma om och kanske inte unna sig själva. Dessutom kan man göra det till en familjedag eftersom man såklart vill ha med någon som fotar och filmar så man har häftiga bilder att minnas tillbaka till sedan. Att ge en upplevelse som att köra Ferrari i presentkort till någon, kommer det alltid att vara uppskattat.

Profilbild
Senaste inläggen av Kristian Jonasson (se alla)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *