Så får du bilen såld på enkelt sätt

Så får du bilen såld på enkelt sätt

Du som ska sälja din begagnade bil, du har olika sätt att göra det på. Det är inte alltid enkelt att sälja bilen och risken att råka ut för bedragare finns. För att sälja din bil på ett säkert och tryggt sätt så kan du vända dig till en bilförmedlare som oss, vi köper din bil i Norrköping. I samband med att sälja din bil så ska du tänka på en hel del saker. Särskilt då du säljer privat på egen hand. En viktig sak är till exempel att inte låta någon provköra bilen på egen hand. Du bör även alltid kontrollera köparens personuppgifter.

Vad är min bil värd?

Om det viktiga för dig är en snabb försäljning av din bil, så kanske inte priset är lika noga. Du kan lägga dig under marknadspriset, för att attrahera köpare. Det är nämligen vanligt att de som vill köpa bil undersöker vad liknande bilar kostar. För att få ett bra hum om priset du ska sätta, så kan du kika på Blocket samt andra annonsplatser. Du som vill sälja bil Norrköping bör vara öppen med vad det är för skick på din bil. Ett enklare sätt att få sålt din bil är att lämna in den till en bilhandlare. Men då får du räkna med att få bra mycket mindre betalt. Det kan då vara smartare att vända dig till en bra bilförmedlare. Korrekt värdering får du av bilförmedling som köper din bil i Norrköping. Samt att det är ett tryggt sätt att sälja bilen på.

Undvik att bli lurad

Genom att vända dig till bilförmedlare som köper bilar i Norrköping, så gör du en trygg affär utan att bli lurad. Om du ändå vill satsa på att sälja bil i Norrköping på egen hand, du ska tänka på vissa saker innan. Det så att du slipper bli lurad. Det du ska göra är bland annat att kontrollera vem personen är som ska titta på bilen. Träffa inte personen på en enslig plats och följ alltid med om bilen ska provköras. Be om att se legitimation, helst i form av körkort. Se även till att skriva ett korrekt köpeavtal. Sedan är det smidigt att använda Transportstyrelsens app när ägarbytet görs. Det eftersom det inte går att skriva in falska uppgifter. Kontrollera även att du får betalt som det är sagt. Innan det bör du inte lämna från dig bilnycklarna eller bil.

Profilbild
Senaste inläggen av Kristian Jonasson (se alla)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *